Inbouwkasten

Inbouwkasten: Maatwerk-kast maakt elke kast die jij maar wilt. Van idee tot ontwerp, volledig naar jouw wens. Eén van de vier kastsoorten is: inbouwkasten. Er zijn verschillende soorten kasten die wij voor onze klanten op maat maken en met volle precisie inbouwen. Hieronder zie je de verschillende categorieën die wij vaak leveren: onder schuin dak, draaideuren, schuifdeuren, inloopkasten. Mocht jij een ander idee hebben dat hier niet tussen staat, neem gerust contact met ons op. Want wij maken van jouw idee een droomkast.

Inbouwkast - Maatwerk-kast.nl

Inbouwkasten: alle soorten

Onderstaand een overzicht van onze inbouwkasten.

Onder schuin dak

Onhandige hoeken of schuine daken die de ruimte beperken? Daar hebben we een oplossing voor: kasten die we strak in de hoek tegen het schuin aflopende dak aan inbouwen. Voor elke maat een kast, met maatwerk-kast.

Schuifdeuren

Inbouwkasten met schuifdeuren hebben één groot voordeel: je hoeft geen rekening te houden met de ruimte die het opendoen van deur in beslag neemt. En qua design is het ook vaak erg aantrekkelijk om te zien.

Draaideuren

Inbouwkasten met een draaideur zijn veelvoorkomende kasten. Door het draaisysteem lever je niet veel ruimte in, maar kun je de inbouwkast toch goed en netjes afsluiten. Wil je graag deuren met een schitterende handgreep of juist greeploos? Alles is mogelijk.

Inloopkasten

Een inloopkast is meer dan alleen een kast. Het geeft gevoel van luxe. Je kunt zoveel spullen kwijt, maar ook nog jezelf vrijuit bewegen. Vaak wordt hier een kamer of een gedeelte van een ruimte voor gebruikt.

Inspiratie nodig?

Neem dan een kijkje bij onze projecten. Hier staan inbouwkasten tussen die volledig op maat zijn gemaakt.

Inbouwkasten | inbouwkast met draaideur

Heb jij al een idee?

Dan start hier jouw droomkast. Wij zetten jouw idee om in een stijlvolle kast op maat. Behoefte aan een praktische indeling van de inbouwkast, denkend hierbij aan garderobe stangen, verstelbare legplanken of (binnen)laden? Dan is dit ook zeker mogelijk!

Vraag een offerte aan via de onderstaande knop en wij nemen contact met jou op.