Kantoorinrichting

Kantoorinrichting: Maatwerk-kast maakt elke kast die jij maar wilt. Van idee tot ontwerp, volledig naar jouw wens. Eén van de vier kastsoorten is: kantoorinrichting. Er zijn verschillende soorten kasten die wij voor kantoorruimtes op maat maken. Hieronder zie je de verschillende categorieën die wij vaak leveren: pantry’s, kastenwanden, bureaus, tafels, balies. Mocht jij een ander idee hebben dat hier niet tussen staat, neem gerust contact met ons op. Want wij maken van jouw idee een droomkast.

Kantoorinrichting | tafel op maat

Alle soorten kasten voor op kantoor

Onderstaand een overzicht van onze kasten voor jouw kantoorinrichting.

Pantry’s

Een pantry op kantoor kan erg veel sfeer geven aan het bedrijfsleven. Van een simpel keukenblok tot een complete bedrijfskeuken met eiland, inclusief bar en bijpassende tafels: wij kunnen alles op maat maken voor de ideale kantoorinrichting.

Kastenwanden

Een kantoorruimte heeft veel opbergruimte nodig. En daarom leveren wij ook vaak kastenwanden op maat. Als archiefkast, voor dagelijks gebruik of juist voor de show: het kan allemaal. Zo kun je met weinig ruimte toch iets groots neerzetten.

Bureaus

Bureaus in alle soorten en maten: voor een regulier kantoor, een kantoortuin en zelfs voor onhandige of schuine ruimtes. Wij maken de bureaus volledig op maat en afgesteld op de stijl van het kantoor. Dat is het voordeel van maatwerk!

Tafels

Elk kantoor heeft tafels nodig. In de kantine, in vergaderruimte, in de gang met twee zitstoelen ernaast, noem het maar op. Het liefst past dit uiteraard bij de rest van het interieur en bij de uitstraling van het pand. Geen zorgen, wij maken dit op maat en naar wens.

Balies

Een balie geeft de eerste indruk bij binnenkomst bij een gebouw, verdieping of afdeling. Dit kan een simpele kleine balie zijn met deurtjes en planten, maar dit kunnen ook volledige receptiebalies, ontvangstbalies, toonbanken of uitgiftebalies zijn.

Inspiratie nodig?

Neem dan een kijkje bij onze projecten. Hier staan kantoormeubels en kasten tussen die volledig op maat zijn gemaakt.

kantoorinrichting maatwerkkast

Heb jij al een idee?

Dan start hier jouw kantoorkast. Wij zetten jouw idee om in een stijlvolle kast voor op kantoor. Vraag een offerte aan via de onderstaande knop en wij nemen contact met jou op.