Kasten op maat

Kasten op maat: Maatwerk-kast maakt elke kast die jij maar wilt. Van idee tot ontwerp, volledig naar jouw wens. Eén van de vier kastsoorten is: kasten op maat. Er zijn verschillende soorten kasten die wij voor onze klanten op maat maken. Hieronder zie je de verschillende categorieën die wij vaak leveren: wandkasten, boekenkasten, dressoirs, halkasten, kamer-en-suite, trapkasten, wasmachine en droger kasten. Mocht jij een ander idee hebben dat hier niet tussen staat, neem gerust contact met ons op. Want wij maken van jouw idee een droomkast.

Kast wasmachine en droger

Kasten op maat: alle soorten

Onderstaand een overzicht van onze kasten op maat.

Wandkasten

Een wandkast is erg praktisch en multifunctioneel. Met een kast strak tegen de wand kun je veel spullen opbergen zonder ruimte in de kamer te verliezen, daarnaast kun je het zelfs gebruiken om de TV in te zetten. Deze wandkasten zijn ook uiterst geschikt om aan te kleden met allerlei accessoires.

Halkasten

Een halkast is zowel praktisch als stijlvol. Vaak is dit een entree tot het huis en daar wil je niet al de plank misslaan. Als je een halkast op maat laat maken kun je deze netjes inbouwen in de hal. Zo kun je alle spullen kwijt, maar behoudt de hal wel een mooie uitstraling.

Wasmachine en droger kast

Een kast voor de wasmachine en droger wordt steeds populairder en het is duidelijk waarom: alles is bereikbaar op één plek, op de juiste hoogte ingesteld dus je hoeft niet voor elk dingetje te bukken, de kabels en leidingen zijn weggewerkt en je hebt enorm veel opbergruimte.

Trapkasten

Het toppunt van efficiëntie: gebruik maken van de ruimte bij de trap. Dat kan alleen met een op maat gemaakte trapkast waar je spullen eenvoudig kunt opbergen. Dit kan als kast onder de trap uitgevoerd worden, maar ook in de vorm zoals de afbeelding laat zien.

Boekenkasten

Een boekenkast kan een erg mooi element zijn in jouw huis. Dit kan volledig van vloer tot plafond ingebouwd worden, maar ook verzonken worden in de muur. Er zijn veel mogelijkheden om jouw huis een mooie uitstraling te geven.

Dressoir

Of je nu net verhuisd bent of toe bent aan een nieuw indrukwekkend interieur: een dressoir kan het verschil maken. Passend bij de rest van de woonkamer en bij de andere meubels kan dit een unieke toevoeging zijn voor de aankleding voor jouw droomkamer.

Kamer-en-suite

Over stijl gesproken: dit is ons laatste ontwerp voor een kamer-en-suite. Een afsluiting tussen de woonkamer en de eetkamer door middel van maatwerk kasten met een schuifdeur in het midden. Wij verzorgen alles: de kast, de planken, de deuren en de inbouw.

Inspiratie nodig?

Neem dan een kijkje bij onze projecten. Hier staan kasten tussen die volledig op maat zijn gemaakt.

kasten op maat | halkast op maat

Heb jij al een idee?

Dan start hier jouw droomkast. Wij zetten jouw idee om in een stijlvolle maatwerk kast op maat. Vraag een offerte aan via de onderstaande knop en wij nemen contact met jou op.