Meubel op maat

Een meubel op maat: Maatwerk-kast maakt elke kast die jij maar wilt. Van idee tot ontwerp, volledig naar jouw wens. Eén van de vier kastsoorten is: meubels op maat. Er zijn verschillende soorten meubels die wij voor onze klanten op maat maken. Hieronder zie je de verschillende categorieën die wij vaak leveren: tv-meubels, badkamermeubels, nachtkastjes en zitbanken. Mocht jij een ander idee hebben dat hier niet tussen staat, neem gerust contact met ons op. Want wij maken van jouw idee een droomkast.

Maatwerk kast | meubel op maat | tv meubel

Meubel op maat: alle soorten

Onderstaand een overzicht van onze meubels op maat.

TV meubel

De TV meubel is een stijlvol en functioneel meubel dat een prominente plek inneemt in de woonkamer. Des te belangrijker dat het meubelstuk moet passen bij het interieur en volledig naar wens moet zijn. Daarom kiezen wij voor maatwerk!

Badkamermeubel

Badkamers zijn vaak geen grote kamers. Toch is er behoefte aan veel opbergruimte, want dit is een kamer waar je tot rust wilt komen. Dat vraagt om een maatwerk kast, die voldoet aan de stijl en afmetingen van de badkamer.

Inspiratie nodig?

Neem dan een kijkje bij onze projecten. Hier staan meubels tussen die volledig op maat zijn gemaakt.

meubel op maat | tv meubel op maat | tv meubel

Heb jij al een idee?

Dan start hier jouw droomkast. Wij zetten jouw idee om in een stijlvol meubel op maat. Vraag een offerte aan via de onderstaande knop en wij nemen contact met jou op.