Maatwerk-kast.nl, wat doen jullie?

In het kort maken wij meesterlijke maatwerkkasten. Voor alle soorten kasten in elke ruimte. Van ontwerp tot inbouw en volledig naar jouw wens. Dus als jij een idee hebt of een hele specifieke wens, dan hebben wij hier een unieke oplossing voor op maat.

We starten met jouw idee

En we eindigen met een perfecte kast op maat. En dat komen wij van A tot Z realiseren. Wij streven naar topkwaliteit en tevreden klanten, daar doen wij het voor. Wat is jouw idee? Bij ons kun je een offerte op maat aanvragen.

Maatwerk kast op maat | maatwerkkasten | over ons
Maatwerk kast | oprichters Erwin en Wilbert

Opgericht door vrienden

De vrienden Erwin en Wilbert zijn de oprichters van Maatwerk-kast.nl. Samen bevinden zij zich al jaren in de interieurbouw wereld. In het bijzonder hebben zij allebei al veel ervaring met het produceren van maatwerkkasten. Hun gezamenlijke passie is om mensen blij te maken met maatwerkoplossingen.

Klaar voor nog meer meesterwerken op maat

Leunend op de werktafel kijken oprichters Erwin van Essen (links) en Wilbert Thomassen (rechts) blij naar de werkvloer. “Het is toch mooi dat wij voor zoveel mensen hun droomhuis compleet mogen maken met maatwerkkasten?”

Team Maatwerk-kast.nl

Inmiddels staat er een ijzersterk team dat dagelijks bezig is om kasten op maat te maken. Van meedenken en ontwerpen tot produceren, inmeten en monteren. Ons volledige team staat klaar om van elke maatwerk kast een droomkast te maken.

Ons Team Maatwerk-kast | aan het werk
over maatwerk kast | jouw kast op maat | plan in de werkruimte

Tijd voor jouw maatwerk kast?

Aarzel dan niet om met ons in contact te komen. Wij kunnen elke soort kast maken voor elke ruimte. Maar het start met jouw idee.

Omschrijf jouw idee of vraagstuk en wij maken een offerte op maat.