Boekenkast en bureau op maat

Opzoek naar een moderne boekenkast in combinatie met een bureau en wil je hier ook nog jouw TV kunnen ophangen? Klinkt natuurlijk als een onmogelijke opgave om te vinden. Maar daar is precies ons bedrijf voor opgericht: dit is een maatwerk-kast.

Het idee achter dit project ontstond toen een klant op zoek was naar een moderne boekenkast die tegelijkertijd dienst kon doen als bureau en ook nog ruimte bood voor het ophangen van een televisie. Een uitdaging die voor velen onmogelijk leek, maar voor ons de perfecte gelegenheid was om onze creativiteit en vakmanschap te tonen.

Maatwerk in zwart plaatmateriaal

De basis van deze unieke meubeloplossing is gemaakt van hoogwaardig zwart plaatmateriaal. Dit geeft de boekenkast een moderne en strakke uitstraling, waardoor het naadloos past in eigentijdse interieurs. Het gebruik van dit duurzame materiaal zorgt niet alleen voor een stijlvolle afwerking, maar ook voor een langdurige en functionele levensduur van het meubelstuk.

Verfijnde houtnerf in combinatie met eiken akoestische panelen

Om een warm en sfeervol element toe te voegen aan de boekenkast, hebben we gekozen voor een fijne houtnerf in combinatie met eiken akoestische panelen. Deze subtiele toevoegingen geven het meubelstuk karakter en zorgen voor een aangename visuele afwisseling. Bovendien dragen de eiken akoestische panelen bij aan een verbeterde geluidsabsorptie, wat bijdraagt aan een comfortabele en rustige ruimte.

Geïntegreerd bureau voor efficiënt werken

Een van de hoogtepunten van dit project is het naadloos geïntegreerde bureau in de boekenkast. Dit biedt de gebruiker de mogelijkheid om efficiënt te werken, omringd door zijn of haar favoriete boeken en persoonlijke items. Het bureau is ontworpen met functionaliteit en comfort in gedachten, waardoor het een ideale werkplek is voor zowel studie als werk.

Ruimtebesparende TV-Ophanging

De uitdaging van het integreren van een tv in de boekenkast is met succes aangegaan. Door slim gebruik te maken van ruimte en technologie is het mogelijk om de tv op te hangen zonder afbreuk te doen aan de esthetiek van het meubelstuk. Dit zorgt voor een geavanceerde en ruimtebesparende oplossing, perfect voor moderne appartementen en huizen met beperkte ruimte.

Benieuwd naar het eindresultaat? Kijk dan snel eens naar de foto’s. Hier zie je het design terugkomen + de uiteindelijke oplevering.

Foto’s van het maatwerk

Gerelateerde projecten