Wij maken van jouw idee een meesterwerk op maat

Jouw zoektocht naar een droomkast op maat begint met het invullen van het offerteformulier op onze pagina. Vanuit hier gaan wij samen met jou aan de slag om jouw droomkast te realiseren. En dit pakken wij volledig op volgens de onderstaande werkwijze. Mocht je onze werkwijze al kennen, kun je gelijk door naar het offerteformulier via de onderstaande knop.

werkwijze maatwerk kast | tv meubel


1

STAP

STAP 1

Wij komen langs

Na de aanvraag van een offerte nemen wij contact op een afspraak te maken. Graag komen wij langs om ideeën uit te wisselen en te sparren over jouw wensen. Wij nemen dan gelijk stalenboeken mee om de kleuren, materialen en houtstructuren door te nemen. Vervolgens gaan we direct inmeten.


2

STAP

STAP 2

Ontwerp

Op basis van ons bezoek gaan wij aan de slag met het ontwerp. Wij creëren een 3D-impressie en maken hiervoor een passende offerte op maat. Dit zijn fotorealistische ontwerpen, die we altijd nog doornemen en veranderen. Bij akkoord op de offerte spreken wij een termijn af voor de montage.


3

STAP

STAP 3

Werkvoorbereiding

Nadat het ontwerp definitief is, worden er productie- en werktekeningen gemaakt voor de werkplaats en de benodigde materialen voor de kast worden besteld.


4

STAP 4

Productie

In overleg met de werkvoorbereider kan de productie in de werkplaats van start gaan. Alle onderdelen van de kast worden gelijk gereed gemaakt voor de montage.


5

STAP

STAP 5

Montage

Samen plannen we de montage in. Op het afgesproken moment komen wij langs en starten wij met het monteren van de kast. Tijdens de montage streven wij altijd naar topkwaliteit en een 100% tevredenheid.


6

STAP

STAP 6

Wij blijven betrokken

Bij een droomkast hoort ook garantie. Dus als er na de montage nog problemen zijn, dan komen wij dit ook oplossen. Alles voor jouw perfecte kast op maat.

Hier start jouw droomkast

Wij zetten jouw idee om in een stijlvolle maatwerk kast op maat. Vraag een offerte aan via de onderstaande knop en wij nemen contact met jou op.

Wasmachine droger kast | kast op maat